Acest sistem reprezinta unul din cele mai performante modele de ecograf destinat sanatatii femeii datorita tehnologiilor inovatoare, precum aplicatia Hello Mom ce conecteaza efectiv ecograful la smartphone-ul pacientului. Imaginile si informatiile sunt transferate pe telefon.

Functii precum FRV – imagine in timp real de tip High-Definition, Live Motion  si aplicatii de reducere a zgomotului de fond il situeaza astfel in gama produselor high-end din clasa echipamentelor de imagistica prin ultrasunete.

De asemenea, echipamentul ajuta la automatizarea procedurilor dificile, dar comune inclusiv pentru evaluarea sanatatii fetale a inimii.

5D Heart – Aplicatie inovatoare conceputa pentru a afisa simultan noua imagini cardiace fetale prin aplicarea tehnologiei inteligente de navigatie.

5D CNS (Sistemul nervos central) – Afisarea sase masuratori inclusiv BPD, HC, OFD, Ventricul lateral atrial din trei vederi transversale generate asupra creierului fetal pentru a imbunatati fluxul de lucru.

5D Follicle – identifica si masoara foliculii ovarieni multipli pentru evaluarea radpida a dimensiunii, dar si a starii foliculare in timpul examenelor ginecologice.

ecograf samsung ws80a

Imagini Clinice Obtinute cu Ecograful Samsung WS80A

ecograf samsung ws80a
ecograf samsung ws80a
ecograf samsung ws80a
ecograf samsung ws80a

Solicita Oferta